Entries by Vladimir Ilic

Резултати од вториот круг на Надворешен Конкурс

Вториот круг на Надворешниот Конкурс за размена на платени стручни пракси траеше од 04.03.2019 до 13.03.2019. Сите пријавени кои доставија документи во овој рок, резултатите може да ги видат на следниов линк: Резултати од надворешен конкурс 2019 – втор круг Сите студенти на кои ќе им биде доделена пракса ќе бидат исконтактирани по e-mail за […]

Резултати од првиот круг на Надворешен Конкурс

Првиот круг на Надворешниот Конкурс за размена на платени стручни пракси траеше до 01.03.2019. Сите пријавени кои доставија документи во овој рок, резултатите може да ги видат на следниов линк: Резултати од надворешен конкурс Прв круг 2019 Сите студенти на кои ќе им биде доделена пракса ќе бидат исконтактирани по e-mail за да се почне […]